Connect with us

Hír

Nem haladnak a tárgyalások a Jets és Quinnen Williams között

Az idei év a belső védőfalemberekről szól, ugyanis 20-22+ millió dolláros hosszabbítást kapott többek között Dexter Lawrence, Jeffery Simmons és Daron Payne is. A legfrissebb riportok alapján ugyanakkor úgy néz ki, hogy egyelőre Quinnen Williams nem csatlakozik a csoporthoz, az ESPN információi szerint ugyanis nagyon távol vannak egymástól a felek álláspontjai annak ellenére, hogy elég jól behatárolták a piacot az idén megkötött szerződések.

Williams 2019-ben 1/3-as volt és szép fokozatosan a posztja egyik legjobbja lett, tavaly pedig karrierévet tartott: 55 tackle, 12 sack, 28 QB hit, két kiharcolt- és egy összeszedett fumble került a neve mellé 16 meccsen, illetve a Pro Bowlba is beválasztották. A pass rush mellett ráadásul futás ellen is jól teljesített, így az idei tendenciák alapján a 20+ millió dolláros szerződés teljesen reális lenne (idén mindössze 9,5 millió dollárt keresne az 5. éves opciójával).

Korábbi riportok szerint Williams évi 23-25 millió dolláros új szerződést szeretne magának, amivel Aaron Donald mögött a második legjobban kereső játékos lehetne a posztján.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2023-05-08 08:27

Nagy napunk van, Jocó lehozott egy hírbejegyzést egyetlen hiba nélkül! Ez nagy dolog, jó ideje figyelem már mikor lesz egy bejegyzése hiba nélkül, ez az első alkalom, hogy be tudok róla számolni. Május 8, megpróbálom feljegyezni a kis naptáramba és jövő ilyenkor bontok egy sört az évforduló alkalmára. Aki gondolja, majd csatlakozzon.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x