Connect with us

Hír

Nem haladnak a tárgyalások a Jets és Quinnen Williams között

Az idei év a belső védőfalemberekről szól, ugyanis 20-22+ millió dolláros hosszabbítást kapott többek között Dexter Lawrence, Jeffery Simmons és Daron Payne is. A legfrissebb riportok alapján ugyanakkor úgy néz ki, hogy egyelőre Quinnen Williams nem csatlakozik a csoporthoz, az ESPN információi szerint ugyanis nagyon távol vannak egymástól a felek álláspontjai annak ellenére, hogy elég jól behatárolták a piacot az idén megkötött szerződések.

Williams 2019-ben 1/3-as volt és szép fokozatosan a posztja egyik legjobbja lett, tavaly pedig karrierévet tartott: 55 tackle, 12 sack, 28 QB hit, két kiharcolt- és egy összeszedett fumble került a neve mellé 16 meccsen, illetve a Pro Bowlba is beválasztották. A pass rush mellett ráadásul futás ellen is jól teljesített, így az idei tendenciák alapján a 20+ millió dolláros szerződés teljesen reális lenne (idén mindössze 9,5 millió dollárt keresne az 5. éves opciójával).

Korábbi riportok szerint Williams évi 23-25 millió dolláros új szerződést szeretne magának, amivel Aaron Donald mögött a második legjobban kereső játékos lehetne a posztján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!