Connect with us

Hír

A Colts cornerbackje többszáz fogadást adott le, köztük a saját csapata találkozóira is

Nagyon úgy néz ki, hogy sok játékos nincs tisztában az NFL fogadásokra vonatkozó szabályzatával – vagy csak nem érdekli őket és ezek tudatában szegik meg azt. Calvin Ridley-vel kezdődött, majd egy féltucat Lions játékossal folytatódott, de még nincs vége az eltiltásoknak. Az NFL ugyanis most a Colts cornerbackje és visszahordója, Isaiah Rodgers kapcsán nyomoz, aki az eddigi legnagyobb volumenben tett meg fogadásokat – írja Matt Rybaltowski.

Az NFL-nek állítólag bizonyítéka van arra, hogy Rodgers többszáz fogadást tett meg, köztük néhányat a saját csapata meccsére, és elég sokat a Colts létesítményéből, ami már önmagában is tilos a szabályzat szerint. A fogadások nagy része 25-50 dollár közötti téttel történt, de volt egy ezres nagyságrendű is köztük.

A hírek szerint a korábbi hatodik körös védő nem a saját nevét használta a fiókja létrehozásához, hanem egy ismerőse által nyitott fiókkal játszott. Ebből arra következtethetünk, hogy valamiféle tudomása volt a szabályokról, azaz hogy saját névvel ne fogadjon, de túl sok energiát nem ölt abba, hogy ne kapják el, hiszen a csapat létesítményéből is tett meg fogadásokat, amiket a fogadóirodák követni tudnak és ezeket az infókat NFL rendelkezésére bocsátják.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!