Connect with us

Hír

A Jets új, csapatbarátabb szerződést adna CJ Mosley-nak

Ugyan a Jetsnek idén még van 24,7 millió dollárnyi helye a fizetési plafon alatt, de jövőre nagyon nehéz helyzetben lesz a gárda és ezzel már most foglalkozni kell. Ennek érdekében a menedzsment megkereste a linebacker CJ Mosley-t, hogy egy csapatbarátabb szerződésről tárgyaljanak (amiben jó eséllyel egy komolyabb fizetéscsökkentés is benne lenne).

“Beszéltek az ügynökömmel. Nem aggódok a dolog miatt, végzem a dolgomat és készülök a szezonra. Lesz, ahogy lesz”

– mondta Mosley (via PFT).

A 30 éves linebacker az elmúlt évek egyik legnagyobb FA-melléfogása. Az átlagon felüli, de az elit szintet soha el nem érő játékos egy brutális, 5 éves, 85 millió dolláros szerződést kapott a Jetstől 2019-ben, de az első New York-i idényében sérülés miatt csak két meccsen lépett pályára, egy évvel később pedig opt outolt a Covid miatt. Az elmúlt két idényben ugyan 1000+ snapen volt a pályán, de láthatóan lelassult és csak futás ellen teljesített átlagon felüli szinten. Ehhez képest 21,47 millió dolláros cap hitje van, amiből 17 millió dollár alapfizetés és ezt az összeget a kivágásával meg is lehetne spórolni (igaz, jövőre maradna utána 10,4 millió dollárnyi DM).

Mosley szerződése még két évig érvényes (jövőre is 17 millió dollárt keresne), de egy cent sem garantált belőle, a piacon pedig jó eséllyel még 10 millió dollárt sem kapna. Mindkét fél érdeke tehát egy új szerződés: a Jets ezzel csökkentheti a védő idei cap hitjét és fizetését, míg a linebacker garantált tartalmakkal biztosíthatja be magát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group