Connect with us

Hír

A Patriots egy évre igazolná le DeAndre Hopkinst, de akciósan

A Patriots is beszállt a DeAndre Hopkinsért folytatott versenybe, de az ESPN információ szerint a csapat nem akar túl sokat költeni az elkapóra. Mike Reiss szerint egy 1 éves, 10 millió dolláros szerződés lehet a Patriots legjobb ajánlata, mindezt kiegészítve egy 3 millió dolláros ösztönzővel. Ez 2 millió dollárral kevesebb, mint amennyit a Ravens garantáltan kifizet Odell Beckhamnek.

Hopkins 2014 és 2020 között minden évben átlépte az 1000 yardos határt, pályafutása csúcsán az NFL legjobb elkapója volt. Az elmúlt két évben viszont sérülések és eltiltások, illetve formahanyatlás miatt csak 1289 yard és 11 TD került a neve mellé, így top fizetésre nem számíthat. Ezzel együtt azért meglepő lenne, ha a tavalyi szezont kihagyó Beckhamnél kevesebbért írna alá.

A Patriotsnak jelenleg 14 millió dollárnyi cap space-e van, ami további 5,5 millióval növelhető az elkapó Kendrick Bourne kivágásával. Anyagilag tehát könnyedén megoldható egy 1 éves szerződés is, ráadásul nem lehet azt mondani, hogy DeVante Parker és JuJu Smith-Schuster mellé ne férne el Hopkins.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group