Connect with us

Hír

A Rams ismét leigazolta Sony Michelt

Sony Michel visszatér korábbi sikerei helyszínére, a Rams ugyanis bejelentette, hogy 1 évre leigazolja a futót. A szerződés részletei egyelőre nem ismertek, de veteránminimum közeli összegről lehet szó.

Michel 2018-ban a Patriots 1/31-ese volt. Soha nem volt egy jó játékos, de azért okozott pár szép emléket a szurkolóknak, újoncként például három meccsen 336 yardot és hat TD-t futott a rájátszásban és aktívan kivette a részét a csapat Super Bowl győzelméből. 2021-ben aztán a Ramshez került a Los Angeles 2022-es 6. és a 2023-as 4. körös pickjéért cserébe. 17 meccsen lépett pályára az új csapatában, 845 yardot és négy TD-t szerzett, illetve a rájátszásban volt még 78 yardja.

A Rams ezek után nem tartott igényt rá, de nem ment messzire, ugyanis a Chargers ajánlatát fogadta el. A másik Los Angeles-i csapatban ugyanakkor nagyon nem jött ki számára a lépés, többnyire csak csereként lépett pályára, a szezont pedig 2,9 yardos átlaggal szerzett 106 yarddal fejezte be TD nélkül. Ha túléli a végső keretszűkítést, úgy a Ramsben is hasonló szerepköre lehet.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
1 year ago

Ez is egy furcsa pick volt. Chubb szerintem egyértelműen első körös tehetség volt míg Sony luxus választás. Még a fotelből is lejött ez. Nekem a 3. futó is jobban tetszett. Viszont a Ramsben amikor már az árán játszott kezdett éppen magára találni, amikor elkezdték hanyagolni. Remélem kap esélyt, mert az eddiginél több van benne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x