Connect with us

Hír

Chandler Jones: Persze, hogy jobb statisztikákat szeretnék, de nem csak ez számít!

Chandler Jones tavaly óriási reményekkel igazolt a Raidershöz, hogy aztán az egész piac egyik legnagyobb bustja legyen. A pass rusher is belátja, hogy a tavalyi éve nem volt valami fényes, bár szerinte mindez csak a statisztikák alapján tűnik így.

“A futball statisztikák nagyon trükkösek, pláne ezen a szinten. Amíg az edzőid meg vannak veled elégedve, amíg elvégzed a munkád, amivel esetleg esélyt adsz a többieknek, addig nem számítanak a számok. Az nem kérdés, hogy szeretnék jobb statisztikákat, de nem lehet úgy kimenni a pályára, hogy csak azokat üldözd”

– mondta Jones az ESPN-nek.

A veterán pass rusher tavaly mindössze öt sacket és 47 nyomás szerzett, amiből 15 nyomásgyakorlás és két sack a Rams és a Chargers félholt támadófala ellen jött össze. Emellett futás ellen is pocsékul teljesített, csak 19 stop került a neve mellé, ami a legrosszabb az egész karrierje során, ráadásul a közel 20 százalékos elrontott szerelési arányát sem teheti ki az ablakba. Egyedül a Patriots ellen összehozott fumble return TD-jére lehet büszke, de ez évi 17 millió dollárért nem valami sok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group