Connect with us

Hír

Aaron Rodgers tényleg ki akarta rúgatni Brian Gutekunstot

Már korábban is voltak olyan pletykák, hogy Aaron Rodgers ki akarta rúgatni a Packers general manager Brian Gutekunstot, és most erre erősít rá Matt Schneidman (TheAthletic) riportja.

Egy a helyzethez közel álló forrásra hivatkozva Schneidman azt írja, hogy egy évvel Jordan Love draftolása után (tehát 2021-ben) Rodgers ügynöke, David Gunn felhívta a Packers CEO Mark Murphyt, hogy vagy rúgja ki Gutekunstot, vagy cserélje el Rodgerst. Végül Murphy egyiket sem tette meg akkor, erre a draft napján Adam Schefter jóvoltából ki is jött a hír, hogy az irányító távozni akar Green Bayből. Ezt a hírt akkor rengetegen támadták, ám végül bebizonyosodott, hogy igaz volt.

A történet végét persze mindenki ismeri, két évvel később végül különváltak a felek útjai, Rodgers a New York Jets játékosa lett idén áprilisban.

Rodgers egyébként a Schneidmannek adott interjújában elmondta, hogy ugyan volt pozitív változás Gutekunst részéről, de csak marginális, és a Jets már ebben az egy hónapban is jobban kommunikált vele, mint Gutekunst bármikor.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x