Connect with us

Hír

Watson természetesen örülne DeAndre Hopkins érkezésének

Deshaun Watson és DeAndre Hopkins 2017 és 2019 között csapattársak voltak a Texansnál, és most hogy az elkapó szabadügynök lett, akár újra össze is állhatnának. Az irányító a Browns jótékonysági golf eseményén el is mondta, hogy szívesen játszana együtt újra cimborájával.

“D-Hoppal sokat beszélünk. Testvéremnek tekintem már gimis korom óta. Mindig kiváló volt a kapcsolatunk. Tudom, hogy a médiában mennek a körök, hogy akár Clevelandbe is költözhet. Erre csak annyit tudok mondani, hogy természetesen nagyon örülnék neki.”

– mondta Watson a cleveland.comnak, majd hozzátette, hogy az ilyesmibe ő nem tud beleszólni, legfeljebb tudathatja a vezetőséggel a gondolatait, de onnan a general manager Andrew Berry feladata minden. Az irányító azért elmondta azt is, hogy szerinte Hopkinsnak tetszene a Browns, mert esélyük van nyerni.

A főedző Kevin Stefanski elmondta, hogy a Browns minden lehetőséget megvizsgál, de egyébként elégedettek a WR-szobájukkal. Jelenleg Amari Cooper, a Jetstől megszerzett Elijah Moore, a 2020-as hatodik körös Donovan Peoples-Jones, a harmadik körös újonc Cedric Tillman, a tavalyi harmadik körös David Bell és a két évvel ezelőtti harmadik körös Anthony Schwartz alkotja a Browns elkapósorát.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x