Connect with us

Hír

Az újonc Clayton Tune lehet a Cardinals kezdő irányítója a szezon elején

Egyre biztosabbá válik, hogy Kyler Murray nem lesz bevethető a szezon elején, így a Cardinalsnak muszáj B-terven gondolkoznia. A teljes rosterhez hasonlóan az irányítóposzt sem néz ki jól, így az Arizona Republic információi szerint elképzelhető, hogy az újonc Clayton Tune vezeti ki a támadósort az első héten.

Murray mögött mindössze a sérülékeny és amúgy sem magas szintet képviselő Colt McCoy, a nála is gyengébb David Blough-Jeff Driskel duó, illetve az ötödik körös újonc Clayton Tune van a rosteren. A csapat 1/1 esélyes és egy újjáépítés elején tart, így nem sok érv van amellett, hogy valamelyik középszerű veterán csere irányítsa a csapatot. Velük ellentétben Tune egy kifejezetten érdekes prospect, aki 4,64 másodperc alatt futotta a 40 yardot a Combine-on és a második legmagasabb RAS-értéket kapta az első körös Anthony Richardson után. Ráadásul négy éven keresztül volt kezdő az egyetemen.

Természetesen rengeteg hibája van (lassan olvas, könnyű megzavarni, nem tudja vezetni az elkapóit, mozgásból nem jól passzol stb.), de benne legalább lehet némi potenciál. Veszíteni semmit nem veszítene vele a Cardinals akkor sem, ha rosszul teljesít, ellenben kis szerencsével lehet belőle egy minőségi csere hosszú távon (vagy akár az új Brock Purdy).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!