Connect with us

Hír

Joe Mixon az utcán találhatja magát, ha nem megy bele egy fizetéscsökkentésbe

Már korábban is lehetett arról olvasni, hogy a Bengals szeretné csökkenteni a futó Joe Mixon fizetését. Azóta a Vikings kivágta Dalvin Cookot (aki annyit keresett volna idén, mint Mixon), illetve kiderült, hogy a csapatok nem fognak komoly milliókat fizetni az olyan veteránoknak sem, mint Zeke Elliott vagy Leonard Fournette. A TheAthletic információi szerint ez megerősítette a Bengalst az elképzeléseiben és elképzelhető, hogy kivágja a futót, ha az nem hajlandó belemenni egy fizetéscsökkentésbe.

Dalvin Cook nem éri be évi 5 millió dollárral

A TheAthletic szerint Cincinattiben szeretik Mixont és azt, amit még a pályán nyújtani képes, de ez nem ér közel 10 millió dollárt. A piac legdrágább futói eddig évi 6 millió dolláros szerződést kaptak, de jó eséllyel Dalvin Cook lesz a meghatározó – ha neki sem adnak 10 millió dollárhoz közeli szerződést, akkor alighanem Mixon is kénytelen lesz beállni a sorba. Amennyiben nem így dönt, úgy könnyen az utcán találhatja magát.

Mixonnak ez a hatodik éve az NFL-ben, miután a Bengals a második körben választotta ki a 2017-es drafton, két éve írt alá egy négy évre szóló $48 milliós szerződést a csapattal. A Bengals 10 millió dollárt spórolhat a kivágásával, és tavaly nem is teljesített valami jól, Samaje Perine sok snapet vett el tőle.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!