Connect with us

Hír

Brian Burns az egyik legjobban fizetett pass rusher akar lenni

Brian Burns idén az ötödik éves opciójával játszik, ami azt jelenti, hogy jövőre lejár a szerződése. A Panthers kiválósága az ESPN-nek elárulta, hogy egyelőre nem aggódik az új szerződése miatt és nincsenek határidők megszabva, de nem fog csak úgy bármit aláírni és “egyértelműen” az egyik legjobban fizetett játékos akar lenni a poszton.

Burns 2016-ban 1/16-os volt és eddig maradéktalanul megszolgálta az árát. Futás ellen ugyan még lenne hová fejlődni, de az elmúlt négy évben átlag 51-szer generált nyomást és 10 sacket jegyzett a PFF adatai alapján, tavaly 68 nyomásgyakorlás és 13 zsákolás került a neve mellé. Ezzel együtt azért nem tartozik még a posztja krémjéhez, a jelenlegi játéka alapján az évi 20 millió dollár lenne a reális számára, de ennél alighanem többet fog kapni.

A liga jelenlegi két legjobban fizetett pass rushere TJ Watt és Joey Bosa 27-28 millió dolláros fizetéssel, illetve még öten (Von Miller, Bradley Chubb, Maxx Crosby, Khalil Mack, Myles Garrett) visznek haza 20+ millió dollárt új pénzben számolva. Burns a tendenciák alapján valahol évi 23-25 millió dollár körüli összegért hosszabbíthat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!