Connect with us

Hír

Kirk Cousins: Jövő márciusig már nem fogunk a hosszabbításról tárgyalni

Egyre valószínűbb, hogy az idei lesz Kirk Cousins utolsó szezonja a Vikingsban. A veterán irányító szerződése a 2023-as idény végén lejár, de ennek ellenére azt nyilatkozta az ESNP-nek: nem számít arra, hogy “jövő március előtt” újra leüljön tárgyalni a csapat menedzsmentjével a szerződéséről.

A Vikings behúzta a féket

Cousins 2012-ben került a ligába és hat évet húzott le a ma már Commanders néven futó Redskinsben. 2018-ban írt alá a Vikingshoz és nem lehet azt mondani, hogy rosszul teljesített volna: minden éven legalább 4000 yardot passzolt, illetve átlag 31 TD-vel és 10 INT-vel fejezte be a szezont. Az igazán nagy meccseken azonban rendre csődöt mondott és soha nem sikerült még csak NFC-döntőbe sem vezetni a csapatot – sőt, a rájátszás is csak kétszer jött össze.

A Vikings az elmúlt hetekben/hónapokban nagyon komoly újjáépítésbe kezdett, így érthető, ha nem akarnak elköteleződni egy átlag feletti, de annyira azért nem jó irányító mellett. Cousins esetében ráadásul a franchise tag sem opció, ugyanis a szerződése hivatalos a franchise tag határidő után szűnik meg a beépített void éveknek köszönhetően – tehát technikailag nem lesz úton a szabadügynök státusz felé, csak miután lejárt a határidő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group