Connect with us

Hír

Carlos Dunlap kivárásra játszik, de a Chiefs sincs kizárva

A Chiefs tavaly 1 évre 8 millió dollárért leigazolta a pass rusher Curlos Dunlapet, aki végül bajnokságot nyert a csapattal, ráadásul még jól is teljesített a nagy menetelés közben. A veterán védő most még szabadügynök, de szeretné folytatni a pályafutását, lehetőleg egy contendernél.

“Még mindig imádom a játékot. Képes vagyok arra, hogy egy csapatot a bajnoki címhez segítsem, de a Chiefs sincs kizárva, szívesen segítenék a duplázásban. Realista vagyok, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok – ez most egy türelemjáték”

– nyilatkozta Dunlap a Forbesnak.

A 34 éves Dunlap a Bengals 2. köröse volt 2010-ben és egészen a 2020-as idényig a Cincinnatit erősítette, majd megfordult a Seahawksban és a Chiefsben is. A legjobb szezonjaiban elit játékra volt képes, 2013 és 2017 között 70+ nyomásgenerálást átlagolt, miközben futás ellen is kiváló volt. Tavaly a csapat mind a 20 meccsén pályára lépet, a snapek 50 százalékán kapott lehetőséget, összesen 41 nyomás és öt sack került a neve mellé – rotációban pár millióért még jó értéket képvisel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group