Connect with us

Hír

Cookért majdnem cserélt a Dolphins még márciusban

Az utóbbi időszak Hopkins-mentes legérdekesebb elhúzódó sztorija Dalvin Cook esete, akit nagyon úgy tűnik, hogy előbb-utóbb ki fog vágni a Vikings, azonban erre még most sem került sor – pedig elmúlt június 1, ami megkönnyíti ezt. A minnesotaiak egész holtszezonban próbálták elcserélni a futót, azonban ez nem jött össze. Pedig Albert Breer információi szerint közel voltak hozzá márciusban, amikor a Dolphinsszal tárgyaltak.

A Miami részéről az volt az elgondolás, hogy még egy nagyon gyors playmakert adjanak a támadósorhoz Tyreek Hill és Jaylen Waddle mellé. Végül találtak egy még gyorsabb megoldást a draft harmadik körében Devon Achane személyében, aki nem olyan komplett futó, mint Cook fénykorában, de sebességből mindenképp lepipálja, főleg Cook karrierjének ezen pontján. Egy csere jó eséllyel kizárható a részükről, de ha végül kivágják Cookot, akkor nem elképzelhetetlen, hogy Miamiban köt majd ki.

Ami a Vikingst illeti, már a holtszezon kezdete óta készülnek a Cooktól való megválásra, hiszen nem akarják kifizetni neki az idei $11 milliós fizuját. Helyette inkább hosszabbítottak a cserefutó Alexander Mattisonnal, illetve draftolták a hetedik körben DeWayne McBride-ot. Ha Cook belemenne egy fizetéscsökkentésbe, akkor feltehetőleg maradhatna Minnesotában, azonban ennek hiányában továbbra is levegőben lóg a jövője és jelen állapotok szerint meglepő lenne, ha az idei szezont a Vikingsban töltené.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group