Connect with us

Hír

Dalvin Cooknak több ajánlata is van, köztük a Dolphinstól

Dalvin Cook közel három hete szabadügynök, és Tom Pelissero információi szerint annak ellenére nem írt alá még sehová, hogy több helyről is van ajánlata. Az NFL Media insidere szerint körülbelül hat csapat érdeklődött iránta, potenciális állomásként pedig a Jetset, a Broncost, a Patriotsot és a Dolphinst jelölte meg.

Ehhez Barry Jackson (Miami Herald) hozzáteszi, hogy a Dolphins tényleg adott ajánlatot Cooknak. A futó tökéletes fitnek ítélte meg a csapatot, azonban nem siet sehová az aláírással, még van ideje kivárni a legjobb ajánlatot. Az ex-Vikings futó egyébként Miamiban született és Floridában járt egyetemre is, szóval nem csak a pályán, de azon kívül is tökéletes lenne számára a Dolphinsba igazolni.

Cook múlt héten elmondta, hogy a fizetés mellett fontos neki, hogy egy futásorientált csapatba kerüljön és három downos running backként tekintsenek rá, illetve hogy contender is legyen a gárda, ahová igazol. Az persze egyáltalán nem biztos, hogy mindegyik feltételt sikerült kipipálnia – sőt, ennek ellenkezője a valószínű.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!