Connect with us

Hír

35 éves korában elhunyt a Patriots és a Texans korábbi irányítója

A Patriots, a Texans és a Ravens korábbi irányítója, a mindössze 35 éves Ryan Mallett tegnap életét vesztette, miután Florida partjainál vízbe fulladt – számol be a Deltaplex News.

Mallett 9-12 másik emberrel együtt egy úgynevezett behúzó áramlásba keveredett, és ugyan a többiek ki tudtak jönni belőle, az ex-irányító benne ragadt és végül víz alá is merült. A vizimentősök aztán ki tudták húzni onnan, de ekkor már nem lélegzett és az életmentő kísérletek sikertelennek bizonyultak.

Mallett az Arkansas egyetemre járt annak idején, majd a Patriots választotta ki a 2011-es draft harmadik körében. New Englandben négy meccsen lépett pályára, majd két év után Houstonba cserélték, ahol karrierje első kezdő meccsét meg is nyerte, karrierje első TD-passza pedig JJ Wattnak ment. A Texans után a Ravensnél játszott még két évet. Pályafutása során 21 meccsen szerepelt, ebből nyolcszor kezdőként, amik során 3-5-ös mérleget ért el. Összesen 1835 yard, 9 TD és 10 INT került a neve mellé. Az utóbbi két idényben az arkansasi White Hall gimnázium főedzője volt.

Nyugodjék békében!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group