Connect with us

Hír

35 éves korában elhunyt a Patriots és a Texans korábbi irányítója

A Patriots, a Texans és a Ravens korábbi irányítója, a mindössze 35 éves Ryan Mallett tegnap életét vesztette, miután Florida partjainál vízbe fulladt – számol be a Deltaplex News.

Mallett 9-12 másik emberrel együtt egy úgynevezett behúzó áramlásba keveredett, és ugyan a többiek ki tudtak jönni belőle, az ex-irányító benne ragadt és végül víz alá is merült. A vizimentősök aztán ki tudták húzni onnan, de ekkor már nem lélegzett és az életmentő kísérletek sikertelennek bizonyultak.

Mallett az Arkansas egyetemre járt annak idején, majd a Patriots választotta ki a 2011-es draft harmadik körében. New Englandben négy meccsen lépett pályára, majd két év után Houstonba cserélték, ahol karrierje első kezdő meccsét meg is nyerte, karrierje első TD-passza pedig JJ Wattnak ment. A Texans után a Ravensnél játszott még két évet. Pályafutása során 21 meccsen szerepelt, ebből nyolcszor kezdőként, amik során 3-5-ös mérleget ért el. Összesen 1835 yard, 9 TD és 10 INT került a neve mellé. Az utóbbi két idényben az arkansasi White Hall gimnázium főedzője volt.

Nyugodjék békében!

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-06-28 06:21

Nagyon fiatal volt!
Nyugodjon békében

d zoli
d zoli
2023-06-28 16:04

Nyugodjék békében!

Tényleg nagyon vigyázzon mindenki ha olyan helyen van ahol ilyesmi előfordulhat!

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rip_current

Zoard
Zoard
Reply to  d zoli
2023-06-29 09:49

RIP…

jobb ha minél több meber megtudja tengerparton nyaralók közül hogy a parttal párhuzamos irányba úszva kell menekülni az ilyenből

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x