Connect with us

Hír

Danielle Hunter holdoutba kezd

Danielle Hunter hivatalosan is holdoutba kezd, ugyanis kihagyja a Viking kötelező minitáborát írja Tom Pelissero. Ha a minitábor mindhárom napját kihagyja, akkor összesen 99 ezer dollár büntetést kell befizetnie.

A 28 éves védő egészségesen a liga egyik legjobb pass rushere – bizonyította is ezt tavaly, amikor 76 nyomásgyakorlás és 13 sack került a neve mellé (via PFF). Csak a játéka alapján 20+ millió dollárt is kaphatna a piacon, ehhez képest idén csak 5,5 millió dollárt keresne a jelenlegi szerződésével. A csapat állítólag az idei fizetését ugyan hajlandó lett volna megemelni, ellenben hosszú távon nem akart elköteleződni Hunter mellett – a holdouttal tehát alighanem egy cserét és egy ezzel járó új, hosszú távú szerződést szeretne kiharcolni a védő.

A riportok szerint a Vikings abszolút partner lenne egy cserében, amivel nemcsak 5,5 millió dollárt spórolna (2024-ben persze így is lenne 11 millió dollárnyi halott pénz), ráadásul viszonylag magas cetliket is begyűjthetne. Állítólag van is érdeklődő a védő iránt, így jó eséllyel előbb-utóbb megtörténik a váltás. Értéket figyelembe véve egy második kör reális lehet a Vikings számára.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ádám Váradi
Ádám Váradi
1 year ago

Mit gondoltok kaphatunk érte egy 1. körös picket?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x