Connect with us

Hír

A Patriots egyik kezdője direkt, egy másik véletlen nem jelent meg a kötelező edzéseken

Megkezdődtek a kötelező minitáborok az NFL-ben, a Patriotstól pedig két kezdő is hiányzott hétfőn. Egyikük direkt, a másikuk viszont mint kiderült csak véletlenül nem tudott csatlakozni az edzésekhez.

A védőfalember Lawrence Guy az, aki direkt nem jelent meg a táborban, ugyanis Mike Reiss információi szerint új szerződést szeretne kiharcolni magának. Egy egyértelműen átlag feletti DT-ről van szó, akinek az idei és jövő évi $2 milliós alapfizetése nem meglepő módon kevés a piaci értékéhez képest. Guy az utóbbi hat évet töltötte a Patriotsnál, 91 meccsen kezdő is volt a csapatban. Ezzel a holdouttal 99 ezer dollárt bukik, amennyiben a minitábor mindhárom napját távol tölti a csapattól.

A támadófalember Trent Brown sem jelent meg a minitáborban, azonban ő nem direkt tett így, hanem törölték a repülőjáratát Texasból az időjárási körülmények miatt, ugyanis golflabda nagyságú jég hullott az égből vasárnap. Időnként előfordul az ilyen, mármint hogy véletlen nem csatlakozik valaki az edzésekhez, a Patriotsnál például 2015-ben Malcolm Butler késte le hasonló okokból az OTA-ket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group