Connect with us

Hír

Derek Carr eléggé mérges a Raidersre

Derek Carrt már fél éve vágta ki a Raiders, eddig mégsem hallottunk semmi rossz szót az irányítótól a volt csapatáról. Most azonban kifakadt.

“Nagyon dühös, mérges voltam. Kilenc évet töltesz valahol, minden rekordot te tartasz, magas szinten játszol, aztán közbejön valami. Legyen az pénz, sérülés, bármi. Azt is mondtam volna, hogy nem érdekel a pénz, csak hadd játsszak még kétszer a szurkolóink előtt. Nem kaptam meg erre a lehetőséget, ami eléggé felpaprikázott.

– mondta Carr, via Fresno Bee.

Carrt ugyebár az utolsó két fordulóra leültették a padra, nehogy megsérüljön, ugyanis ha ez megtörtént volna, akkor ki kellett volna neki fizetni a szerződése értelmében a további sérülés esetére garantált tartalmakat. Üzletileg persze ez volt a helyes döntés a csapattól, ha meg akartak szabadulni Carrtól, azonban emberileg mindenképp megkérdőjelezhető ez a hozzáállás. Carr pedig eléggé szívére vette ezt a döntést, és innen nem volt visszaút.

 “Amikor megríkatták a feleségem, ott volt vége mindennek.”

Carr helyére a Raiders Jimmy Garoppolót szerződtette, akinek van korábbi kapcsolata Josh McDaniels főedzővel, és akár lehet amellett érvelni, hogy valamennyivel jobban illik a rendszerbe, azonban amellett is, hogy visszalépést jelent Carrhoz képest játéktudásban, ráadásul még sérülékeny is – amit jól mutat, hogy leigazolásakor és azóta sem egészséges.

Carr mindeközben New Orleansba került, amivel szakmailag vélhetően jobban is járt, a Saintsnek ugyanis jobb esélyei vannak a rájátszásra idén és vélhetően a következő években.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
11 months ago

Miért siratták meg a feleségét?

Everlast77
Everlast77
Reply to  Tibor Cseh
11 months ago

Szerintem ha a rövid i-t kicseréled hosszúra, úgy már van értelme!
Bár elég kajli úgy is a fordítás.

bjeela
bjeela
11 months ago

Dani, tudom, hogy fordítás, de ha már kiemeled te is – mint vélhetően a cikk eredeti szerzője is -, hogy megríkatták Carr feleségét, akkor talán nem lenne haszontalan leírni azt is, hogy mivel ríkatták meg az asszonykát. Az ugyanis baromira nem derül ki a cikkből, legfeljebb következtethetünk a leírtakból, de az nem pontos.
Sejtem, hogy a szerző nem írta le, tehát ő az eredeti tökfej, de azért kár volt neked is befordulni ebbe a zsákutcába.

Zoard
Zoard
11 months ago

Ha igaz az hogy a pénzről is lemondott volna, akkor franchise image romboló volt leültetni a két utolsó fordulóra

Laci
Laci
11 months ago

Valóban dühös lehetett, ha dühősként kellett írni! ;) vagy mégsem?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x