Connect with us

Hír

Derek Carr eléggé mérges a Raidersre

Derek Carrt már fél éve vágta ki a Raiders, eddig mégsem hallottunk semmi rossz szót az irányítótól a volt csapatáról. Most azonban kifakadt.

“Nagyon dühös, mérges voltam. Kilenc évet töltesz valahol, minden rekordot te tartasz, magas szinten játszol, aztán közbejön valami. Legyen az pénz, sérülés, bármi. Azt is mondtam volna, hogy nem érdekel a pénz, csak hadd játsszak még kétszer a szurkolóink előtt. Nem kaptam meg erre a lehetőséget, ami eléggé felpaprikázott.

– mondta Carr, via Fresno Bee.

Carrt ugyebár az utolsó két fordulóra leültették a padra, nehogy megsérüljön, ugyanis ha ez megtörtént volna, akkor ki kellett volna neki fizetni a szerződése értelmében a további sérülés esetére garantált tartalmakat. Üzletileg persze ez volt a helyes döntés a csapattól, ha meg akartak szabadulni Carrtól, azonban emberileg mindenképp megkérdőjelezhető ez a hozzáállás. Carr pedig eléggé szívére vette ezt a döntést, és innen nem volt visszaút.

 “Amikor megríkatták a feleségem, ott volt vége mindennek.”

Carr helyére a Raiders Jimmy Garoppolót szerződtette, akinek van korábbi kapcsolata Josh McDaniels főedzővel, és akár lehet amellett érvelni, hogy valamennyivel jobban illik a rendszerbe, azonban amellett is, hogy visszalépést jelent Carrhoz képest játéktudásban, ráadásul még sérülékeny is – amit jól mutat, hogy leigazolásakor és azóta sem egészséges.

Carr mindeközben New Orleansba került, amivel szakmailag vélhetően jobban is járt, a Saintsnek ugyanis jobb esélyei vannak a rájátszásra idén és vélhetően a következő években.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group