Connect with us

Hír

Josh Jacobs akár az első fordulót is kiülheti, ha nem kap új szerződést

A futók helyzete nem volt valami rózsás idén. A piacon senki sem kapott évi $7 milliósnál nagyobb szerződést, illetve hárman is franchise taget kaptak, ami ugyan ennél jobban fizet ($10,1 millió), de csak egy évre. És mivel ezt még sem Saquon Barkley, sem Josh Jacobs nem írta alá (Tony Pollard egyébként igen), így a Giants és a Raiders futói jelenleg nem állnak szerződés alatt, ami azt is jelenti, hogy nem kötelesek megjelenni a csapatuknál, és ezért még csak pénzbüntetést sem kapnak. Úgyhogy könnyen lehet, hogy az első forduló előtt egyiküket sem látják majd az edzéseken.

Tom Pelissero pedig arról számolt be, hogy ha nem sikerül a július 17-i határidő előtt megegyeznie a feleknek egy hosszú távú szerződésről, akkor Josh Jacobs nem lesz ott a Raiders edzőtáborában, sőt akár az alapszakasz első fordulóját is kiülheti.

Ezzel sokszor fenyegetnek a franchise tagelt játékosok, de ritka, amikor tényleg be is váltják az ígéretüket. Ez ugyanis már pénzveszteséggel járna, nem is kevéssel, ugyanis minden kihagyott mérkőzéssel a franchise tag 1/17-ét bukja az adott játékos. Jelen esetben tehát akár Barkley, akár Jacobs üli ki tüntetőlegesen az első fordulót, 600 ezer dollárt bukik döntésével.

A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy nem lesz hosszútávú megegyezés a felek közt, a futók kiülik az edzőtábort, majd az első forduló előtt játékra jelentkeznek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group