Connect with us

Hír

Egy hosszabbításon dolgozik Mike Evans és a Buccaneers

A Buccanersé a liga egyik legidősebb csapata, a menedzsmentet ugyanakkor nem igazán bosszantja a fiatalítás, továbbra is ragaszkodik a veterán sztárjaihoz. Ennek megfelelően a gárda egy hosszabbításon dolgozik a két hónap múlva 30 éves Mike Evansszel, írja a Tampa Bay Times.

Evans 2014-ben a csapat 1/7-ese volt, egész karrierjét Tampában töltötte. Eddig minden szezonjában (sorozatban kilencszer) átlépte az 1000 yardos határt, amire még soha senki nem volt képes az NFL történetében. Egy igazi helyi legenda, a franchise történetének valaha volt egyik legjobb játékosa, így érthető, hogy miért akarja megtartani a Buccaneers.

Az elkapó 2018-ban hosszabbított utoljára, akkor 5 évre, 82,5 millió dollárért írt alá (évi 16,5 millió dollár), ez a szerződés pedig az idei szezon végén lejár. Mivel tavaly még mindig 1133 yardot és hat TD-t gyűjtött egy amúgy nem túl combos támadósorban, a piaci értéke jó eséllyel 20+ millió dollár körül mozog jelenleg.

Ugyanakkor azt is érdemes megjegyezni, hogy az elkapók 30 éves kor felett már ritkán képesek kimagasló teljesítményre, így óvatosnak kell lennie a Buccaneersnek a hosszú távú szerződéssel és a garantált tartalmakkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group