Connect with us

Hír

Sean McVay: Cam Akers központi figurája lesz a csapatnak

A 2022-es szezonban sokáig úgy tűnt, hogy a Rams és Cam Akers között végérvényesen megromlott a viszony, meccseket is kihagyott a futó “filozófiai és focival kapcsolatos” nézeteltérések miatt, illetve volt szó a támadó elcseréléséről is. Korábban a TheAthletic számolt be arról, hogy a felek folytatni fogják a közös munkát 2023-ban is, most pedig a főedző Sean McVay erősítette meg, hogy Akers központi eleme lesz a csapatnak.

“Kihasználta lehetőségeit a tavalyi szezon végén, amire lehet építeni a továbbiakban. Nagy szerepe lesz a támadósorban, szerintem kiváló szezon áll előtte”

– mondta McVay (via Sirius XM).

A futó újoncként magas szinten teljesített, 191 futásból 846 yardot és négy TD-t szerzett, de 2021-ben sérülés miatt csak 72 snapje volt, tavaly pedig az első 12 forduló alatt csak egy TD-t tett a közösbe és mindössze kétszer szerzett 60 yardnál többet a földön. Az idény utolsó négy fordulójában viszont már hat TD-t termelt és kétszer jutott 60 yard fölé, sőt egyszer a 100+ yard is összejött, ami a sérülésektől tizedelt támadófal mögött kisebb csoda volt.

A 23 éves játékos szerződése még egy évig érvényes, idén mindössze 1,4 millió dollárt fog keresni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group