Connect with us

Hír

Itt az új Edelman? Elkapót képez draftolatlan irányítójából a Patriots

A Patriots draftolatlan szabadügynökként igazolta le az irányító Malik Cunninghamet, de QB-ként nem igazán van benne potenciál, ellenben Bill Belichickék szerint jó elkapó lehetne. Ennek megfelelően el is kezdtek elkapót képezni a Louisville TD-gyáros irányítójából.

“Soha életemben nem futottam útvonalat. Egyértelműen teljesen más, mint irányítót játszani, de próbálok tanulni és minden nap fejlődni. Szerintem képes lehetek arra, amire Julian Edelman volt”

– nyilatkozta a fiatal támadó (via MassLive.com)

Cunningham az egyetemen öt év alatt 9660 yardot passzolt 70 TD és 29 INT mellett, illetve 3179 yardja és 50 TD-je volt a földön (a 120 karrier TD-je egyetemi rekord, Lamar Jackson 119 TD-s csúcsát adta át a múltnak), de a 183 centiméterével és 87 kilójával nem egy tipikus irányító alkat, és messze nem annyira tehetséges, hogy a méretbeli hiányosságait kompenzálni tudja. Ellenben hasonló paraméterekkel rendelkezik, mint Julian Edelman és kellően atletikus is az elkapó poszthoz.

Csodát nem kell tőle várni, hisz Edelman is csak az ötödik idényére vált kezdő és minőségi elkapóvá, de azért érdekes lesz látni, meddig jut a fiatal játékos.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group