Connect with us

Hír

Diggs visszatért a Bills edzéseire!

Kedden nagy felhajtást okozott Stefon Diggs azzal, hogy előbb megjelent a csapat orvosi vizsgálatán, majd az edzés előtt lelépett. Egy napra rá azonban úgy tűnik meg is oldódtak a problémák, vagy ha azok nem is teljesen, de legalább az elkapó visszatért a minitáborba – írja minden releváns forrás.

A főedző Sean McDermott tegnap még azt mondta, hogy nagyon aggódik a helyzet miatt, Josh Allen pedig úgy fogalmazott, hogy házon belül meg kell oldaniuk pályán kívüli dolgokat. McDermott most úgy nyilatkozott, hogy mindig aggódik, ha egy játékosa nincs az edzésen, ezen kívül pedig Diggs tegnapi kihagyása engedélyezett volt.

Azonban azt is elmondta, hogy a keddi meetingek után eljutottak arra a pontra, hogy egy kis szünetre és térre volt szükségük, ezért engedte el az elkapót az edzésekről. Később újra leültek beszélni, és most már a főedző állítása szerint minden rendben.

Azt nem állítanánk, hogy ez egy megszokott történet, főleg hogy elég sok időt külön töltött Diggs a csapattól a holtszezonban, szóval nehéz elképzelni, mire kellett még egy fél nap, ami aztán megoldott mindent. Meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok, mindenesetre a Bills szurkolók fellélegezhetnek kicsit – habár a sztárelkapó elcserélése egyébként sem tűnik reális opciónak, inkább az a kérdés, milyen lesz a felek viszonya szezon közben.

A Bills egyébként a minitábor harmadik napját törölte és elengedte a játékosokat nyaralni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!