Connect with us

Hír

Július 20-án szavazzák meg a Commanders eladását

Az NFL küldött egy memót a csapatok tulajdonosainak, hogy tegyék szabaddá július 20-át, ugyanis akkora beiktatnak egy tulajdonosi találkozót. Ennek apropója, hogy szavazni fognak a Commanders eladásáról, várhatóan ratifikálják az adásvételt, amely szerint a Josh Harris által vezetett csoport 6,05 milliárd dollár értékben megveszi a franchise-t Dan Snydertől – írja a Washington Post.

Az NFL pénzügyi bizottsága múlt héten összeült online formában, hogy megvitassák az adásvételt, és arra jutottak, hogy ennek elfogadását fogják ajánlani a tulajoknak. A bizottság nyolc tulajdonosból áll egyébként, és mivel várhatóan egyhangúlag az elfogadás mellett állnak majd ki, így arra számíthatunk, hogy meglesz a kellő 24 szavazat az eladás véglegesítéséhez.

Ez lesz zsinórban a második év, hogy a tulajok egy nem tervezett meetinget tartanak nyáron egy csapat eladásáról: tavaly augusztusban ültek össze, hogy véglegesítsék a Broncos megvételét. Most még épp az edzőtáborok kezdete előtt sort kerítenek erre, hiszen a Commanders július 26-án nyitja meg a training campet. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor addigra már lezárhatják a Snyder érát és belevághatnak egy remélhetőleg sikeresebb és kevesebb botránnyal övezett korszakba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group