Connect with us

Hír

Letartóztatták a Patriots cornerét, mert töltött fegyvert akart felvinni egy repülőre

Letartóztatták a Patriots másodéves cornerbackjét, Jack Jonest, ugyanis két fegyvert akart felvinni egy repülőre a bostoni reptéren – írja a Boston25news.com. A fegyvereket Jones kézipoggyászában találták meg a biztonsági ellenőrzés során. Letartóztatása után 50 ezer dollár óvadék ellenében elengedték.

A tavalyi negyedik körös cornerback két meccsen volt kezdő újoncként (és további 11-szer állt be csereként), ráadásul elég jól is teljesített, így bizakodóak lehettek a csapat szurkolói vele kapcsolatban. A szezon utolsó négy meccsét azonban egyrészt sérülés, másrészt egy nem részletezett csapatok belüli eltiltás miatt kihagyta, ami már aggasztóbb volt, főleg hogy nem is ez volt az első pályán kívüli ügye.

Még 2018-ban történt, hogy betört egy Panda Express üzletbe, ami miatt végül peren kívüli megegyezéssel 45 napnyi házi őrizetre ítélték. Emellett az Iowa State-en is eltiltották, amiért edzésen összeverekedett csapattársával. Szóval már a draft folyamat alatt tudni lehetett a tehetséges játékosról, hogy nem a legegyszerűbb eset – például ki is kellett hagynia egy évet az egyetemi fociból, mert nem voltak elég jók a jegyei, ezért ott is kellett hagynia a USC-t – ezért sokan csak a draft végére várták.

A Patriots a negyedik körben csapott le rá és a pályán jó ötletnek is tűnt a dolog, azonban a szezon végi eltiltása és a mostani eset miatt korántsem biztos, hogy fényes jövő áll előtte.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group