Connect with us

Hír

Mac Jones örül, hogy végre normális minden támadófronton

Eléggé csalódást keltő volt a Patriots tavalyi idénye, nagyon nem jött be a Matt Patricia projekt támadóoldalon – kevesek megdöbbenésére. Idén talán visszaáll a rendes kerékvágásba az offense-be, ugyanis Bill O’Brien személyében egy mindenképp kompetens támadókoordinátort sikerült szerezni. Ennek alighanem az irányító Mac Jones örül a legjobban, aki tavaly nagyon frusztrált volt Patriciáékkal, és nem is teljesített valami jól. Idén talán újra pozitívba fordulhat a karrierjének iránya.

“Minden normális. Azt gondolom, hogy minden amit csinált eddig, az jó volt. A kommunikáció és a bizalom a legfontosabb. Ezzel kezdődik minden, ha új edzővel van dolgod. Nagyon jó munkát végzett az offense kontrollálásában, mindenki tudja mi a dolga.”

– mondta Jones, via NFL.com.

Ezzel a normális szóval pedig vélhetően utalt a tavalyi abnormális felkészülési időszakra és idényre is, amit végre maga mögött tudhat.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zsolt75
Zsolt75
1 year ago

Na, akkor most, hogy nem lesz kire mutogatni, elválik a szar a májtól….

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
1 year ago

ÁMMMMEN!
jó hangosan, jó sok emmmel, hogy jobban hasson.

csak ezt ne
csak ezt ne
1 year ago

Kivéve, hogy nincs első számú elkapó. Végülis az nálunk tök normális. Persze ilyenkor kötelező bizakodni , hogy jobb lesz. Mondjuk a tavalyinál jobb nem tűnik nehéz feladatnak, de nagy csodát nem várhatunk, azért vannak effektív korlátok. Már a PO is nagyon meglepő lenne, egy esetleges PO győzelem az meg már a tündérmese ezzel a kerettel. 2018 után szerintem erre még pár évet várnunk kell.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x