Connect with us

Hír

Nincs érdeklődés Hunter Renfrow iránt

Huter Renfrow lábadozással töltötte az utóbbi időszakot, de most visszatért a Raiders edzéseire. Ez azért is érdekes, mert trade pletykák röppentek fel vele kapcsolatban Jakobi Meyers leigazolása és Tre Tucker harmadik körös draftolása után, amire az is utalt, hogy leértékelték a mezeit a hivatalos shopokban. Tashan Reed (TheAthletic) információi szerint azonban a Raiders nem kapott egyetlen ajánlatot sem Renfrow-val kapcsolatban.

Ez persze nem jelenti feltétlen azt, hogy ne kapott volna telefonhívásokat a csapat a slot elkapó kapcsán, könnyen elképzelhető, hogy a Raiders által rárakott árcédulát tartják nagyon magasnak a csapatok. Természetesen változhat még a helyzet a szezon előtt vagy akár az október végi trade határidőig bezárólag, de jelenleg nem tűnik úgy, hogy a közeljövőben elcserélik a korábbi ötödik körös játékost.

Renfrow bizonyította már, hogy egy jó kis slot elkapó – 2021-ben például 103 elkapást, 1038 yardot és 9 TD-t regisztrált –, azonban idén $13,1 milliót, jövőre $13,7 milliót keresne, ami nem kevés pénz, főleg a holtszezon ezen pontján.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x