Connect with us

Hír

Noah Brown szerint CJ Stroudból Dak Prescottnál is jobb irányító lehet

A Houston Texans az idei 1/2-es cetlivel kiválasztotta az irányító CJ Stroudot. A csapat és a szurkolók természetesen abban bíznak, hogy végre sikerült megtalálni a franchise új arcát, érthetően mindenki bizakodó. Így van ezzel az elkapó Noah Brown is, aki szerint az újoncban minden megvan ahhoz, hogy túlszárnyalja Dak Prescottot.

“Mindketten nagyszerű irányítók, de úgy hiszem, hogy CJ még Dak Prescottnál is jobb lehet. Hatalmas potenciál van benne, szerintem nagyszerű dolgokra lesz képes. Szurkolok neki és bármi van, én ott leszek és támogatom”

– mondta Brown, aki korábban hat évet töltött Dallasban Dak Prescott oldalán (via SI.com).

Stroud két évig volt kezdő az Ohio State-en, az egyetemet 8123 passzolt yarddal, 69,3 százalékos pontossággal, 85 TD-vel és 12 INT-vel fejezte be. Az egyik legjobb prospectként az idei 1/1-re is esélye volt, egyértelműen tehetségesebbnek tűnik most újoncként, mint annak idején a végül negyedik körben elkelt Prescott. Utóbbi viszont top 10-es irányítóvá nőtte ki magát, így alaposan fel van adva a lecke Stroudnak, pláne egy a Cowboysnál jóval gyengébb csapatban.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
2023-06-20 20:53

Erre a hétre még beférne hogy: bigmac jobb mint brady,erhlinger túlszárnyalja manninget,és persze picket lenyomja majd big Ben teljesítményét is. A toronydaru, mármint ben,kihordott lábon olyan ütéseket, hogy az a becsapódás elpusztított volna egy kisebb községet…. Van hova fejlődni, persze június táján még mindenki leendő hof, meg sb esélyes. Aztán indul a küzdelem az 1/1 ért…. De így van ez jól,holtszezon van,haddd mennnnyyyen a szájkarate, legalább van min röhögni.😁 Meg bővülne a felszopó verseny létszáma.

Ge®i
Ge®i
2023-06-20 12:18

A Love-os hír alatt felmerült a kérdés, hogy az volt-e a legnagyobb felszopkodás a holtszezonban, úgy tűnik, nem az volt… :D

Staten Island
Staten Island
2023-06-21 06:21

Azért nem kell nagyon vergődni, a srác újságírói kérdésre annyit mondott, hogy az irányítójában top 10-es potenciál van. A többihez képest ez még egy mértékletes mondás. Egyébként sem értem, hogy akik ennyire kivannak ezeken a nyilatkozatokon, azok hol voltak az eddigi holtszezonokban.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x