Connect with us

Hír

Noah Brown szerint CJ Stroudból Dak Prescottnál is jobb irányító lehet

A Houston Texans az idei 1/2-es cetlivel kiválasztotta az irányító CJ Stroudot. A csapat és a szurkolók természetesen abban bíznak, hogy végre sikerült megtalálni a franchise új arcát, érthetően mindenki bizakodó. Így van ezzel az elkapó Noah Brown is, aki szerint az újoncban minden megvan ahhoz, hogy túlszárnyalja Dak Prescottot.

“Mindketten nagyszerű irányítók, de úgy hiszem, hogy CJ még Dak Prescottnál is jobb lehet. Hatalmas potenciál van benne, szerintem nagyszerű dolgokra lesz képes. Szurkolok neki és bármi van, én ott leszek és támogatom”

– mondta Brown, aki korábban hat évet töltött Dallasban Dak Prescott oldalán (via SI.com).

Stroud két évig volt kezdő az Ohio State-en, az egyetemet 8123 passzolt yarddal, 69,3 százalékos pontossággal, 85 TD-vel és 12 INT-vel fejezte be. Az egyik legjobb prospectként az idei 1/1-re is esélye volt, egyértelműen tehetségesebbnek tűnik most újoncként, mint annak idején a végül negyedik körben elkelt Prescott. Utóbbi viszont top 10-es irányítóvá nőtte ki magát, így alaposan fel van adva a lecke Stroudnak, pláne egy a Cowboysnál jóval gyengébb csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!