Connect with us

Hír

Saquon Barkley frusztrált a Giants miatt, egy holdout sem kizárt

A Giantsnek július 17-ig van ideje arra, hogy hosszabbítson a franchise tagelt Saquon Barkley-val. Amennyiben ez nem történik meg, úgy a futó mindössze 10,1 millió dollárt keresne, ami nem biztos, hogy rossz a csapatnak. Ráadásul a tárgyalásokat az is nehezíti, hogy Barkley eléggé felhúzta magát a Giants korábbi szivárogtatásai miatt, amivel megpróbálták pénzéhesnek beállítani a támadót.

“Ez a tiszteletről szól. Félrevezető és hamis volt az az állítás, hogy nemet mondtam egy 12,5-13 millió dolláros ajánlatra”

– mondta Barkley a New York Postnak, majd hozzátette, hogy ő nyitott a tárgyalásokra, de azt sem zárja ki, hogy akár kiülje a szezont.

Barkley 1312 yardot és 10 TD-t szerzett a földön, illetve 57 elkapásból még 338 yardot tett be a közösbe tavaly. Négy relatíve (2020-ban csak két meccsen lépett pályára) egészséges idénye alatt 4215 yardot és 29 TD-t gyűjtött a földön, illetve 241 elkapásból 1760 yardot és nyolc TD-t jegyzett. A piaci értéke 12-15 millió dollár körül mozog papíron, így érthető, miért akar magának egy a franchise tagnél lényegesen többet fizető szerződést. Ugyanakkor a szezon kiülése nem segítene rajta, jövőre ugyanis 12 millió dollárért ismért tagelhető lesz (Le’Veon Bell esetében ez annak idején nem állt fent, rá csak QB-taget lehetett volna tenni) és aligha fogja a Giants csak úgy elengedni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group