Connect with us

Hír

Tua ju jitsu edzővel elemzi a sackjeit, hogy jobban tudjon esni

Tua Tagovailoa tavaly hivatalosan legalább kettő, de valószínűleg inkább három agyrázkódást szenvedett a pályán. A Dolphins irányítója a holtszezonban különleges módszereket is bevetett, hogy csökkentse a jövőbeli agyrázkódások valószínűségét, például eljárt ju jitsu edzésekre, hogy biztonságosabban essen és elkerülje, hogy a feje a földbe ütközzön. Ennek a tréningnek a része volt az is, hogy meccsfelvételeket elemeztek nem a futball-, hanem a ju jitsu edzőjével.

Tua és a ju jitsu edzője minden egyes esetet kielemeztek, amikor az irányító földet ért a tavalyi szezonban annak érdekében, hogy megpróbáljanak javítani azon, ahogyan az irányító elesik, hogy ne üsse be a fejét a földbe.

“Nem volt rossz élmény visszanézni. Jobb akarok lenni mindenben, amit csinálok, hogy győzelmekhez segítsem a csapatot és tudom, hogy a legnagyobb dolog az egészségem, a bevethetőségem. Úgyhogy a felvételeket elemezve újra tudtuk élni a forgatókönyveket, ahogy szereltek és ahogy elestem. Többféleképp történtek ezek és megvizsgáltuk, hogyan tudnám ezeket elkerülni.”

– mondta az ESPN-nek.

Kíváncsian várjuk, hogy beválnak-e a gyakorlatok és sikerül-e Tuának elkerülni idén az agyrázkódásokat. Ha így lesz és a pályán tud maradni az egész szezonban, akkor nagyon jó idény vár a Dolphins szurkolóira.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!