Connect with us

Hír

Volt csapattársa szerint van még MVP-kaliberű szezon Russell Wilsonban

A Broncos tavaly all-int mondott Russell Wilsonra, azonban nem úgy sült el a dolog, ahogy várták, az irányító nagyon gyengén teljesített. Az 5-12-es mérleg után kirúgták a főedző Nathaniel Hackettet, a helyére pedig megszerezték Sean Paytont, akitől azt remélik, hogy rövid távon helyre teszi Wilsont. Nos, van az irányítónak olyan korábbi csapattársa, aki szerint még van benne MVP-kaliberű szezon.

A futó Melvin Gordont kérdezték erről:

“Igen, van még benne ilyen szezon. És most MVP edzője van. A tavalyi helyzet nem volt jó. Most viszont megvannak a puzzle darabok, amik a lehető legjobb helyzetbe rakják majd Wilsont. Az idei játéka már kizárólag rajta múlik. Egyértelműen hiszem, hogy jobb csapat lesznek idén, mint tavaly voltak.”

– mondta Jim Rome-nak.

A tavalyinál rosszabbat tényleg nagyon nehéz elképzelni. Még ha Wilson nem is lesz jobb önmagában, a tavalyinál csak jobban mutathat Payton irányítása alatt – és az sem elképzelhetetlen, hogy maga az irányító sem lesz olyan rossz, mint egy évvel ezelőtt. Egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni, mekkora különbséget fog jelenteni Payton Hacketthez képest.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-06-23 06:26

Miért írjak ennyire le Wilsont egy rossz szezon után?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x