Connect with us

Hír

Volt csapattársa szerint van még MVP-kaliberű szezon Russell Wilsonban

A Broncos tavaly all-int mondott Russell Wilsonra, azonban nem úgy sült el a dolog, ahogy várták, az irányító nagyon gyengén teljesített. Az 5-12-es mérleg után kirúgták a főedző Nathaniel Hackettet, a helyére pedig megszerezték Sean Paytont, akitől azt remélik, hogy rövid távon helyre teszi Wilsont. Nos, van az irányítónak olyan korábbi csapattársa, aki szerint még van benne MVP-kaliberű szezon.

A futó Melvin Gordont kérdezték erről:

“Igen, van még benne ilyen szezon. És most MVP edzője van. A tavalyi helyzet nem volt jó. Most viszont megvannak a puzzle darabok, amik a lehető legjobb helyzetbe rakják majd Wilsont. Az idei játéka már kizárólag rajta múlik. Egyértelműen hiszem, hogy jobb csapat lesznek idén, mint tavaly voltak.”

– mondta Jim Rome-nak.

A tavalyinál rosszabbat tényleg nagyon nehéz elképzelni. Még ha Wilson nem is lesz jobb önmagában, a tavalyinál csak jobban mutathat Payton irányítása alatt – és az sem elképzelhetetlen, hogy maga az irányító sem lesz olyan rossz, mint egy évvel ezelőtt. Egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni, mekkora különbséget fog jelenteni Payton Hacketthez képest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group