Connect with us

Hír

A Giants nem tervez új ajánlatot adni Saquon Barkley-nak

Saquon Barkley nemrég lecserélte az őt képviselő ügynökséget, hátha így sikerül jobb ajánlatot kicsikarnia a Giantstől. A csapathoz közeli források azonban arról számoltak be (via PFT), hogy ez a Giantset nem különösebben hatotta meg és nem tervez emelni a korábbi ajánlatain.

A csapat az elmúlt közel egy évben két ajánlatot is tett a futó elé: még a 2022-es alapszakasz alatt egy évi 12 millió dolláros hosszabbítást, majd a franchise tag határideje előtt egy évi 13 millió dolláros szerződést tett le az asztalra. Ezeket a futó képviselői visszautasították, ami furának tűnhet, de az említett számokat a Giants szivárogtatta ki és az ajánlatok egyéb fontos részleteiről (garantált tartalom, első 1-2-3 éves cash flow) nem tudunk semmit. Közel sem biztos, hogy olyan jók voltak ezek a kontraktusok, egyes infók szerint a garantált tartalom a 20 milliót sem érte el.

Barkley tavaly 1312 yardot és 10 TD-t szerzett a földön, illetve 57 elkapásból még 338 yardot tett be a közösbe az alapszakaszban, a rájátszásban pedig 18 futásból 114 yardja (6,3-as átlag) és két TD-je volt. Ha nem sikerül még ma megegyeznie a Giantsszel, akkor idén 10,1 millió dollárért fog játszani a franchise tag alatt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
11 months ago

Azér ez télleg röhej. Megértem, hogy rinya van a sérülések miatt, de ha valaki összesen 1650 yardot termel egy szezonban és szerez 10 TD-t, akkor azt azért illenék rendesen megfizetni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x