Connect with us

Hír

A Panthers elküldte az első ajánlatát a sztár pass rusherének

Brian Burns egy hónapja azt nyilatkozta, hogy az egyik legjobban fizetett pass rusher akar lenni. Hogy ezt sikerül-e kiharcolnia, az egyelőre kérdéses, ugyanakkor a csapathoz közeli források azt állítják, hogy a Panthers elküldte az első ajánlatát a védőnek, vagyis elkezdődtek a tárgyalások. Azt egyelőre nem tudni, mit ajánlott a csapat.

Burns 2016-ban 1/16-os volt és eddig maradéktalanul megszolgálta az árát. Futás ellen ugyan még lenne hová fejlődnie, de az elmúlt négy évben átlag 51-szer generált nyomást és 10 sacket jegyzett a PFF adatai alapján, tavaly 68 nyomásgyakorlás és 13 zsákolás került a neve mellé. Ezzel együtt azért nem tartozik még a posztja krémjéhez, a jelenlegi játéka alapján az évi 20 millió dollár lenne a reális számára, de ennél alighanem többet fog kapni.

A liga jelenlegi két legjobban fizetett pass rushere TJ Watt és Joey Bosa 27-28 millió dolláros fizetéssel, illetve még öten (Von Miller, Bradley Chubb, Maxx Crosby, Khalil Mack, Myles Garrett) visznek haza 20+ millió dollárt új pénzben számolva. Burns idén 16 millió dollárt fog keresni az ötödik éves opciójával, ha nem kap új szerződést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group