Connect with us

Hír

A Panthers elküldte az első ajánlatát a sztár pass rusherének

Brian Burns egy hónapja azt nyilatkozta, hogy az egyik legjobban fizetett pass rusher akar lenni. Hogy ezt sikerül-e kiharcolnia, az egyelőre kérdéses, ugyanakkor a csapathoz közeli források azt állítják, hogy a Panthers elküldte az első ajánlatát a védőnek, vagyis elkezdődtek a tárgyalások. Azt egyelőre nem tudni, mit ajánlott a csapat.

Burns 2016-ban 1/16-os volt és eddig maradéktalanul megszolgálta az árát. Futás ellen ugyan még lenne hová fejlődnie, de az elmúlt négy évben átlag 51-szer generált nyomást és 10 sacket jegyzett a PFF adatai alapján, tavaly 68 nyomásgyakorlás és 13 zsákolás került a neve mellé. Ezzel együtt azért nem tartozik még a posztja krémjéhez, a jelenlegi játéka alapján az évi 20 millió dollár lenne a reális számára, de ennél alighanem többet fog kapni.

A liga jelenlegi két legjobban fizetett pass rushere TJ Watt és Joey Bosa 27-28 millió dolláros fizetéssel, illetve még öten (Von Miller, Bradley Chubb, Maxx Crosby, Khalil Mack, Myles Garrett) visznek haza 20+ millió dollárt új pénzben számolva. Burns idén 16 millió dollárt fog keresni az ötödik éves opciójával, ha nem kap új szerződést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!