Connect with us

Hír

A Jets bemutat a Hard Knocks stábjának

A Jets nagyon nem akart szerepelni az idei Hard Knocksban, az NFL ennek ellenére őket választotta erre a szerepre. A szabályok értelmében a liga kötelezhette a New York-i csapatot a részvételre, azonban az egyértelmű, hogy a Jetsnek ez továbbra sem tetszik. Így pedig nem is lesznek olyan kooperatívek a forgató stábbal, mint mások a korábbi években – írja Adam Schefter.

A Hard Knocks tehát valamilyen szinten meg fog változni a korábbi évekhez képest. A legnagyobb különbség várhatóan az lesz, hogy a kivágásokat nem fogják megmutatni, ugyanis a Jets szerint ez érzéketlen, így ide nem engednek betekintést a kameráknak. Vélhetően ezen kívül is lesznek olyan aspektusai az edzőtábornak, ahová nem ad majd hozzáférést a Jets, szóval a Hard Knocks stábjának nehezebb dolga lesz összerakni egy érdekes anyagot a műsorba. Vagy kitalálnak valami új kreatív ötletet, amivel feldobják a sorozatot.

Ez az egész hercehurca lehetett a fő ok amögött, hogy az NFL csak ilyen későn hirdette ki, hogy a Jets lesz a főszereplője az HBO dokusorozatának.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
np
np
10 months ago

Igazából érthetö. A Jets annyira most vagy soha üzemmódban van, hogy minden zavaró tényezöt ki akarnak zárni. Csak nehogy egy hisztizös, méltatlan arcraborulás legyen a vége, ha mégsem sikerül a mutatvány. Márpedig a 2 Bills, 2 Phins, Cowboys, Eagles alapszakaszban simán benne van egy korai szezonbefejezés is.

DBook90
DBook90
Reply to  np
10 months ago

más se szeretne szerepelni mégse hisztiznek. ahogy fentebb írták akkor lehet visszautalni egy bizonyos összeget

Zoard
Zoard
Reply to  np
10 months ago

Könnyen lehet h nem jön össze.
Talán nincs annyira kész a csapat mint a Bakanírsz Brady érkezésekor.

frankovics.andras
frankovics.andras
10 months ago

Nagyon egyszerű! Vissza kell adni a TV-s szerződésekből származó pénzek ezen részét, plusz a kötbért!
Ja, hogy a pénz az kell? Akkor bizony tessék megfogni azt a bokát…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x