Connect with us

Hír

A Jets bemutat a Hard Knocks stábjának

A Jets nagyon nem akart szerepelni az idei Hard Knocksban, az NFL ennek ellenére őket választotta erre a szerepre. A szabályok értelmében a liga kötelezhette a New York-i csapatot a részvételre, azonban az egyértelmű, hogy a Jetsnek ez továbbra sem tetszik. Így pedig nem is lesznek olyan kooperatívek a forgató stábbal, mint mások a korábbi években – írja Adam Schefter.

A Hard Knocks tehát valamilyen szinten meg fog változni a korábbi évekhez képest. A legnagyobb különbség várhatóan az lesz, hogy a kivágásokat nem fogják megmutatni, ugyanis a Jets szerint ez érzéketlen, így ide nem engednek betekintést a kameráknak. Vélhetően ezen kívül is lesznek olyan aspektusai az edzőtábornak, ahová nem ad majd hozzáférést a Jets, szóval a Hard Knocks stábjának nehezebb dolga lesz összerakni egy érdekes anyagot a műsorba. Vagy kitalálnak valami új kreatív ötletet, amivel feldobják a sorozatot.

Ez az egész hercehurca lehetett a fő ok amögött, hogy az NFL csak ilyen későn hirdette ki, hogy a Jets lesz a főszereplője az HBO dokusorozatának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!