Connect with us

Hír

Antoine Winfield: A célunk, hogy a mi védelmünk legyen a legjobb a ligában

Amikor a Bucs megnyerte az 55. Super Bowlt, akkor a védelem a hatodik legjobb volt yardokban és a nyolcadik legjobb engedett pontokban. Igaz, akkor a támadósort Tom Brady vezette, így talán érthető, miért akarnak most a védelem tagjai még ennél is jobban teljesíteni.

“Az elsődleges célunk, hogy a miénk legyen a No. 1 védelem idén. A tehetségünk is megvan hozzá, így egyértelműen ez számunkra a prioritás”

– mondta a safety Antoine Winfield Richard Sherman podcastjában.

A Bucs védelme legutóbb engedett yardokban 2005-ben volt a legjobb – akkor a csapat megnyerte a csoportját, majd kikapott a Wild Card körben. Amikor a Tampa védelme a legjobb volt nemcsak engedett yardokban, de kapott pontokban is (2002), akkor a gárda bajnok lett (Super Bowl XXXVII).

Idén erre olyan nagyon sok esély azért nincs, már csak a nem túl biztatónak kinéző támadósor miatt sem (a rengeteg punt és labdaeladás után sokat kell majd pályán lennie az egységnek, úgy pedig nehéz top statisztikákat produkálni). Emellett a tehetséggel is akadnak problémák: a secondary inkább csak jó, mint kiváló, a pass rush sem kiemelkedő, a védőfal közepén pedig egy első körös újonc fog kezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!