Connect with us

Hír

A Jetsben köthet ki Dalvin Cook

Dalvin Cook piaca a jelek szerint felforrósodik, ugyanis tegnap New Yorkba utazott, hogy a hétvége folyamán a Jetsnél tegyen látogatást – átmegy majd orvosi vizsgálatokon és csapatmegbeszélésekre is beül majd. Tony Pauline információi szerint pedig jó esély van arra, hogy a Jets nem engedi távozni a szabadügynök futót és vasárnapig leigazolja.

Cookot a Vikings vágta ki múlt hónapban, és az AFC Easten belül több csapattal is összeboronálták: a Dolphinstól volt is ajánlata, a Patriots pedig továbbra is érdeklődik iránta, és ha nem jönne össze a szerződés a Jetsnél, akkor New Englandbe is mehet még látogatóba. A korábbi második körös futó túlvan már a zeniten, habár még tavaly is 1173 yardig és 8 TD-ig jutott a földön.

A Jetsnél Aaron Rodgers most ment bele egy masszív 35 milliós fizetéscsökkentésbe, amiből Cooknak is juthat egy kicsi. Az már érdekesebb kérdés, hogy miért van ekkora szükség Cookra, mivel tavaly az újonc Breece Hall az ACL-sérülése előtt az Év Újonc Támadója cím legfőbb esélyese volt. Elképzelhető, hogy nem halad olyan jól a rehabilitációja, jelenleg is PUP-listán van még, tehát nem állt edzésbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!