Connect with us

Hír

Budda Baker kapott egy kis bónuszt, marad a Cardinalsnál

A Cardinals legjobb védője, a safety Budda Baker a holtszezon folyamán elégedetlen volt a szerződéses helyzetével és távozni szeretett volna Arizonából. Végül a felek meg tudtak állapodni, Baker kapott egy kis bónuszt, így idén marad a sivatagban.

Ian Rapoport számolt be arról, hogy Baker kap plusz $2,4 milliót bónuszokban és ösztönzőkben a 2023-as szezonra, illetve egy kis ösztönzőt 2024-re is. Ebből 300 ezer aláírási bónusz, összesen 200 ezer meccsenkénti bónusz, illetve garantálták az idei $13,1 milliós fizetését. Nem garantálták azonban a jövő évi fizuját, ami marad az eddigi $14,2 millió, emellé kapott 400 ezer offseason edzés bónuszt. Ezen felül ösztönzők formájában kapott idén és jövőre is $1,4 milliót, ami játékidőhöz van kötve, plusz $500 ezret, ami Pro Bowl vagy All-Pro tagsághoz van kötve.

Ez lesz Baker hetedik szezonja a Cardinalsnál, miután a 2017-es draft második körében kiválasztották. A liga egyik legjobb safetyjéről van szó, aki jelenlétével is sokat segíthet az új főedző Jonathan Gannonnak ebben a tehetségekben nem épp dúskáló védelemben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!