Connect with us

Hír

A jobb oldali tackle-jét is megfizette a Texans

A Houston Texans igyekszik mindent megtenni, hogy ne forduljon elő egy újabb David Carr forgatókönyv az esetükben és az 1/2-re kiválasztott CJ Stroud előtt legyen egy jó fal. Idén hosszabbítottak az elit left tackle Laremy Tunsillal (3 év $75 millió), illetve megszerezték, majd hosszabbítottak az ugyan korosodó, de még mindig jó guard Shaq Masonnel (3 év $36 millió), plusz még egy centert is draftoltak a második napon.

Most pedig a jobb oldali tackle Tytus Howardot kötötték le hosszabb távon, ugyanis 3 évre $56 millióért állapodtak meg vele, amivel a negyedik legjobban fizetett right tackle lett a ligában – írja Adam Schefter.

Howardot a 2019-es draft első körében választotta a Texans, négy év alatt pedig 54 meccsen volt kezdő Houstonban. Idén az újonc szerződése utolsó évébe lépett volna, így időszerű volt a hosszabbítás. Nem indult túl fényesen a karrierje, két éve guardba is betették, de ott sem lett igazán jobb a teljesítménye. Tavaly viszont abszolút korrekt játékos vált belőle. Nem a negyedik legjobb RT a ligában, de nem is számít gyenge láncszemnek a falban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!