Connect with us

Hír

A Giants megpróbálta elcserélni Saquon Barkley-t

Úgy tűnik, hogy a Giants sem megrágni, sem kiköpni nem igazán tudja Saquon Barkley-t. A felek ugyan megegyeztek egy elég furcsa 1 éves szerződésben, de nem úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat még sokáig ki fog tartani.

Azt nem tudjuk, hogy valójában milyen igényei voltak a futónak és mit ajánlott a Giants, de az elég valószínű, hogy nagyon távol voltak a felek álláspontjai. Mindezt erősíti az a számos különböző forrásból érkező riport, hogy a csapat legalább egy tucat potenciális vevőt felhívott és megpróbálta elcserélni Barkley-t a franchise tag kiosztása után.

Érthető módon senkit nem érdekelt a dolog. Manapság nem nagyon akarnak a csapatok még 10 millió dollárt sem kifizetni egy veterán futónak, és pláne nem akarnak 15-16 millió dollárt adni nekik (állítólag ennyit akart Barkley), főleg nem úgy, hogy emellé még draft picket is fel kell áldozni. Ez jó eséllyel jövőre sem fog megváltozni, így ha egy top futó hosszú távú szerződést akar, akkor jobban teszi, ha a 8-10 millió dolláros fizetést célozza meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group