Connect with us

Hír

A Giants megpróbálta elcserélni Saquon Barkley-t

Úgy tűnik, hogy a Giants sem megrágni, sem kiköpni nem igazán tudja Saquon Barkley-t. A felek ugyan megegyeztek egy elég furcsa 1 éves szerződésben, de nem úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat még sokáig ki fog tartani.

Azt nem tudjuk, hogy valójában milyen igényei voltak a futónak és mit ajánlott a Giants, de az elég valószínű, hogy nagyon távol voltak a felek álláspontjai. Mindezt erősíti az a számos különböző forrásból érkező riport, hogy a csapat legalább egy tucat potenciális vevőt felhívott és megpróbálta elcserélni Barkley-t a franchise tag kiosztása után.

Érthető módon senkit nem érdekelt a dolog. Manapság nem nagyon akarnak a csapatok még 10 millió dollárt sem kifizetni egy veterán futónak, és pláne nem akarnak 15-16 millió dollárt adni nekik (állítólag ennyit akart Barkley), főleg nem úgy, hogy emellé még draft picket is fel kell áldozni. Ez jó eséllyel jövőre sem fog megváltozni, így ha egy top futó hosszú távú szerződést akar, akkor jobban teszi, ha a 8-10 millió dolláros fizetést célozza meg.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-07-26 07:27

Nem akarták elcserêlni,de azért köszönet,h megírtad a cikket.

snookerista
snookerista
2023-07-26 04:03

Mire akar 16 millát? Annyiért már egy nem rossz TE vagy WR kap az ember 😂😂 11 millával szintjén van

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  snookerista
2023-07-26 09:43

Jones mire akart 40M-t? Barkley akkor már miért ne próbálhatná meg túlárazni magát? :) Itt amúgy az a genyóság a Giantstól, hogy 1 évre szerződtek csak.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x