Connect with us

Hír

Aaron Rodgers Jordan Love-nak: Csak légy önmagad és élvezd!

A Packersnél új éra kezdődik és 30 évnyi Hall of Famer irányítójáték után belevágnak az ismeretlenbe a három évvel ezelőtt első körös Jordan Love-val. Meg is kezdődött a 24 éves QB első edzőtábora a Green Bay-iek kezdőjeként, újságírói kérdésre pedig beszélt arról, hogy a négyszeres MVP elődje, Aaron Rodgers kedd este, a tábor kezdete előtt felkereste telefonon és tanácsot adott neki: ahhoz hogy sikeres legyen, önmagát kell adnia.

“Aaron felkeresett tegnap este és pontosan ezt mondta: “Csak légy önmagad és élvezd!”. A többiektől is ezt az üzenetet kaptam, ne akarjak Aaron lenni, hanem adjam magamat.”

– mondta Love, via TheAthletic.

Love-nak eddig egy kezdő meccse volt a profik közt, két éve a Chiefs ellen elég gyengén szerepelt. Tavaly viszont amikor be kellett állnia, akkor jól mutatott, sokkal inkább odaillett a pályára, mint egy évvel korábban. Persze ebből az összesen 83 darab passzkísérletből az ég egy adta világon semmiféle messzemenő következtetést nem lehet levonni (akár pozitív, akár negatív irányba), szóval majd az idei évben derül ki, mit is tud a fiatal QB.

A csapat elnöke, Mark Murphy úgy nyilatkozott a héten, hogy egy fél szezonra szükségük lesz, hogy megtudják, mi is van a srácban. Nyilván sok múlik ezen a csapat jövőjét nézve, és a Packersnél nincsenek hozzászokva a nem Hall of Famer irányítójátékhoz, amihez szinte lehetetlen lesz felérnie Love-nak első kezdő idényében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!