Connect with us

Hír

Devon Witherspoon az egyetlen újonc, aki nincs szerződés alatt, így nem is edz a Seahawksnál

Tegnapelőtt még arról számoltunk be, hogy már csak három újonc nem írta alá a szerződését, de jó eséllyel mire először pályára kell lépniük az edzőtáborban, ez meg fog történni. Nos, Joey Porter Jr. (CB, Steelers) és Zach Charbonnet (RB, Seahawks) esetében így is történt, viszont az 1/5-re kiválasztott cornerback Devon Witherspoonnak még mindig nem sikerült megállapodnia a Seahawksszal, így nem is volt ott a csapat első edzésén.

A 2011-es Kollektív Szerződés gyakorlatilag megszüntette az újonc holdoutokat, hiszen a kiválasztás helyétől függ, hogy mennyit fognak keresni a rookie-k. Witherspoonnak is megvan, hogy négy évre teljesen garantált $31,9 milliót fog kapni, amiből $20,2 millió aláírási bónusz. Az ördög viszont a részletekben rejlik, és minimális mozgástér azért van, ezen mehet most is a vita.

Egyrészt az aláírási bónusz kifizetésének ütemén lehet vitázni. A top4-ben kiválasztott három irányító (Bryce Young, CJ Stroud, Anthony Richardson) a teljes összeget megkapja most (a következő pár hétben), de mondjuk az 1/3-as pass rusher Will Anderson csak 85%-ot kap meg most, a maradékot csak később. Könnyen lehet, hogy ezen megy a vita és Witherspoon többet szeretne megkapni most, mint amennyit a Seahawks adni akar.

A másik opció az úgynevezett offset language, azaz hogy ha az újonc szerződése alatt kivágnák Witherspoont, akkor a Seahawks visszakaphatna-e valamennyi fennmaradó összeget a garantáltakból, ha valamelyik másik csapat leigazolja utána.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!