Connect with us

Hír

Amon-Ra St. Brown: Őrület, ami most velünk történik

Elég nagy meglepetést okozott az NFL azzal, hogy a Lionst választotta a címvédő Chiefs nyitófordulós ellenfelének a Bengals, Bills, Eagles hármas egyike helyett. A liga szerint a Detroit “kiérdemelte a jogot arra”, hogy a nyitómeccsen játszhasson, a csapat játékosai pedig érthetően odáig vannak az utóbbi időben tapasztalt érdeklődéstől.

“Hihetetlen, ami velünk történik. A Lions szurkolók mindig kitartottak mellettünk, még akkor is, amikor csak 3-13-1-es mérleget értünk el, de most valami őrült nagy hype vesz körül minket. Óriásiak az elvárások velünk szemben, a szurkolók szuper izgatottak – nagyon jó ezt látni”

– mondta Amon-Ra St. Brown (via PFT).

A Detroit megítélése az utóbbi időben óriási változáson ment át, az egyik legszerethetőbb és legszórakoztatóbb csapattá vált, ami tavaly az utolsó körben az Aaron Rodgers vezette Packerst is elütötte a rájátszástól főműsoridőben. A gárda támadósora az egyik legjobb volt az előző idényben, jó eséllyel idén is az lesz, ráadásul a védelmen is sikerült javítani, így hosszú idő után a csoportgyőzelemre is reális esély van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!