Connect with us

Hír

Belichick barátai aggódnak a főedző állásáért

Az utóbbi időben felröppentek olyan pletykák, hogy Robert Kraft komolyabb eredményeket vár el Bill Belichicktől, mint amiket fel tudott mutatni Tom Brady távozása óta. A valaha volt legsikeresebb főedző mögött ráadásul ott nevelkedik Jerod Mayo, akit a szervezeten belül és azon kívül is sokan potenciális utódnak tekintenek, és Kraft is bőven fektetett már belé erőforrásokat. Épp ezért voltak már olyan hangok, hogy még egy-két rosszabb szezon, és a tulajdonos akár le is válthatja Belichicket. Most a Boston Globe arról számolt be, hogy Belichick barátai aggódnak a főedző munkabiztonsága miatt.

Brady távozása óta a Patriots három szezonból csak egyszer jutott rájátszásba, és ott is csúnya vereséget szenvedett a csoportrivális Billstől. Ezen kívül Belichick kora mellett sem lehet elmenni, hiszen már betöltötte a 71-et áprilisban. Ettől függetlenül még mindig az egyik, ha nem a legjobb védelmi mestere a ligának, ebben vélhetően senki sem kérdőjelezi meg, legfeljebb a főedzői és general manageri teendők egy részében.

A Boston Globe egyébként arra is utalt, hogy Mac Jonesnak jó kapcsolata van a Kraft családdal (jobb mint Belichickkel), és ez is okozhat nézeteltérést, hiszen voltak olyan hírek a holtszezonban, hogy Belichick megpróbálta elcserélni az irányítót, vagy legalábbis nyitott volt erre az opcióra, ugyanis nem tetszett neki, ahogy az irányító tavaly viselkedett és külső segítséget kért a támadósor problémáinak megoldására.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group