Connect with us

Érdekességek

Belichicknek hamarabb lehet meg a legtöbb vereség rekordja, mint a legtöbb győzelemé

Arról egész sok szó esik, hogy Bill Belichick közelít a valaha volt legtöbb győzelem rekordjához főedzőként. Azonban jó eséllyel hamarabb lesz meg neki a valaha volt legtöbb vereség rekordja – világít rá a CBS Sports.

A Patriots főedzője 30 győzelemre van az alapaszakasz-rekordtól és 18 győzelemre az alapszakasz+rájátszás rekordtól, amiket Don Shula tart 328-cal és 347-tel. Viszont csak 13 vereségre van az alapszakasz-rekordtól és az alapszakasz+rájátszás rekordtól is. Előbbit Dan Reeves és Jeff Fisher tartja közösen 165-tel utóbbit Tom Landry 178-cal. Belichick most áll 152-vel és 165-tel, amik egyébként az örökranglista ötödik helyére elegek.

A győzelmek rekordja idén matematikailag sincs még veszélyben (legalábbis az alapszakasz rekord), de vereség rekord megdöntésére sem kell számítani, viszont jövőre akár mindkettő meglehet. Nem elképzelhetetlen, hogy a total győzelem rekordja hamarabb meglesz mint a vereségeké, de a Brady utáni érában 7-9, 10-7 és 8-9 volt a mérlege a Patriotsnak (tehát 25-25 a három éves távlatban), ehhez hasonló ütemben pedig előbb lenne meg a 13 vereség, mint a 18 győzelem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group