Connect with us

Hír

Címvédés a USFL-ben: Ismét bajnok a Stallions

A Birmingham Stallions eddig dominálja az újjáélesztett USFL-t, 24 meccsen összesen háromszor talált legyőzőre, és ebből egy sem a rájátszásban született. Ez értelemszerűen azt is jelenti, hogy a Stallions megvédte címét, az éjszaka folyamán 28-12 arányban legyőzte a Pittsburgh Maulers együttesét.

Az alapszakasz MVP Alex McGough a döntőn is remekül játszott, 243 yardot és 4 TD-t passzolt interception nélkül, plusz még futott is 64 yardot, ennek ellenére nem ő lett a döntő MVP-je, hanem a korábbi Colts elkapó Deon Cain, aki 4 elkapásból 70 yardot és 3 touchdownt szerzett.

A Maulers egyetlen TD-t sem tudott szerezni, mind a 12 pontja mezőnygólokból született (Chris Blewitt neve is ismerős lehet az NFL-ből). Persze nem is ők voltak az esélyesek, tekintve hogy az alapszakaszt negatív mérleggel zárták.

Ezzel véget ért a tavaszi futballszezon Amerikában, a következő mérkőzéseket már az NFL-ben rendezik augusztus elejétől. Európában viszont még folytatódnak az European League of Football küzdelmei.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group