Connect with us

Hír

Dalvin Cooknak tetszik a szabadügynök élet

Dalvin Cookot pár hete kivágta a Vikings, ő pedig még nem talált új otthont magának. Elmondása szerint viszont nem bánja a várakozást, amíg a megfelelő ajánlat be nem érkezik. A korábbi hírek szerint vannak már ajánlatai, de nem elég jók az ő elvárásai szerint, így várhatóan majd csak az edzőtáborok közeledtével, vagy azok alatt ír alá valahová. Addig is arról beszélt a FOX-nak, hogy tetszik neki ez a szabadügynök élet.

“Úgy gondolom jó döntést hoztam, amikor úgy döntöttem, focizni akarok. A folyamat szórakoztató, úgyhogy élvezem. Ha nem akarod, hogy akarjanak téged az emberek, akkor valami nincs rendben. Amíg akarnak engem, addig jól vagyok. Tudom, hogy jó helyen vagyok, a folyamat pedig szórakoztató volt eddig. Minden nap más menetrendhez kelek fel, amit élvezek. Aztán ha eljön az ideje, majd meghozom a megfelelő döntést, ahogy egész életemben is tettem.”

Az edzőtáborok egyébként nincsenek már túl messze, a Jetsnél például 6 nap múlva már meg kell jelenniük a játékosoknak az edzőközpontban. A New York-i csapattal többen összeboronálták már Cookot, szóval ha oda tart, akkor már nincs sok ideje kiélvezni a szabadügynök életet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group