Connect with us

Hír

Daniel Jones eredetileg évi 47 milliós fizetést szeretett volna

Daniel Jones idén kialkudott magának egy évi $40 milliós szerződést a Giantstől, ami már önmagában is elég sok volt a teljesítményéhez mérten. Dan Duggan (TheAthletic) viszont úgy tudja, hogy az irányító (pontosabban a februárban szerződtetett új ügynöke) még ennél is többet kért a New York-iaktól és a tárgyalások kezdeti szakaszában évi 47 milliós fizetést akart elérni.

Persze a tárgyalások így működnek, az egyik fél többet kér, a másik kevesebbet akar adni, és valahol félúton (vagy a skála egy másik pontján) megállapodnak. Szóval ha félúton állapodtak meg, akkor lehet, hogy a Giants évi $33 milliót kínált csak az elején. Ez az évi $40 millió egyébként az aláírás pillanatában a 7. legjobban fizetett irányítóvá tette Jonest (ami azóta csak a 9. legtöbb), de az évi $47 millióval a harmadik legtöbbet kereső játékos lett volna a ligában.

A gyakorlatban egyébként Jones egy három éves, évi $37,5 milliós szerződést írt alá, az utolsó évi $47,5 millió az már csak egy opció a csapatnak, hiszen előtte különösebben komoly halott pénz nélkül kivágható – persze ezt ugyanúgy el lehet játszani majdnem mindegyik irányító szerződésével.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
11 months ago

Ja, hát szeretni én is szeretnék annyit.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Hurrá Torpedó
11 months ago

Csak mi meg is érnénk azt a pénzt.

snookerista
snookerista
11 months ago

Giants helyében elküldtem volna a Mahomes Best of linkjét neki , azzal az üzenettel ő keres ennyit, 2SB és 2 MVP cim után.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x