Connect with us

Hír

Daniel Jones eredetileg évi 47 milliós fizetést szeretett volna

Daniel Jones idén kialkudott magának egy évi $40 milliós szerződést a Giantstől, ami már önmagában is elég sok volt a teljesítményéhez mérten. Dan Duggan (TheAthletic) viszont úgy tudja, hogy az irányító (pontosabban a februárban szerződtetett új ügynöke) még ennél is többet kért a New York-iaktól és a tárgyalások kezdeti szakaszában évi 47 milliós fizetést akart elérni.

Persze a tárgyalások így működnek, az egyik fél többet kér, a másik kevesebbet akar adni, és valahol félúton (vagy a skála egy másik pontján) megállapodnak. Szóval ha félúton állapodtak meg, akkor lehet, hogy a Giants évi $33 milliót kínált csak az elején. Ez az évi $40 millió egyébként az aláírás pillanatában a 7. legjobban fizetett irányítóvá tette Jonest (ami azóta csak a 9. legtöbb), de az évi $47 millióval a harmadik legtöbbet kereső játékos lett volna a ligában.

A gyakorlatban egyébként Jones egy három éves, évi $37,5 milliós szerződést írt alá, az utolsó évi $47,5 millió az már csak egy opció a csapatnak, hiszen előtte különösebben komoly halott pénz nélkül kivágható – persze ezt ugyanúgy el lehet játszani majdnem mindegyik irányító szerződésével.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
2023-07-06 06:45

Ja, hát szeretni én is szeretnék annyit.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Hurrá Torpedó
2023-07-06 07:45

Csak mi meg is érnénk azt a pénzt.

snookerista
snookerista
2023-07-06 10:26

Giants helyében elküldtem volna a Mahomes Best of linkjét neki , azzal az üzenettel ő keres ennyit, 2SB és 2 MVP cim után.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x