Connect with us

Hír

Daniel Jones eredetileg évi 47 milliós fizetést szeretett volna

Daniel Jones idén kialkudott magának egy évi $40 milliós szerződést a Giantstől, ami már önmagában is elég sok volt a teljesítményéhez mérten. Dan Duggan (TheAthletic) viszont úgy tudja, hogy az irányító (pontosabban a februárban szerződtetett új ügynöke) még ennél is többet kért a New York-iaktól és a tárgyalások kezdeti szakaszában évi 47 milliós fizetést akart elérni.

Persze a tárgyalások így működnek, az egyik fél többet kér, a másik kevesebbet akar adni, és valahol félúton (vagy a skála egy másik pontján) megállapodnak. Szóval ha félúton állapodtak meg, akkor lehet, hogy a Giants évi $33 milliót kínált csak az elején. Ez az évi $40 millió egyébként az aláírás pillanatában a 7. legjobban fizetett irányítóvá tette Jonest (ami azóta csak a 9. legtöbb), de az évi $47 millióval a harmadik legtöbbet kereső játékos lett volna a ligában.

A gyakorlatban egyébként Jones egy három éves, évi $37,5 milliós szerződést írt alá, az utolsó évi $47,5 millió az már csak egy opció a csapatnak, hiszen előtte különösebben komoly halott pénz nélkül kivágható – persze ezt ugyanúgy el lehet játszani majdnem mindegyik irányító szerződésével.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!