Connect with us

Hír

Vick szerint lehet, hogy Andy Reid a valaha volt legjobb főedző

Michael Vick nem csak arról beszélt Tyreek Hill podcastjében, hogy Tuának ki kéne gyúrnia magát, hanem hogy szerinte lehet, hogy Andy Reid a valaha volt legjobb főedző.

“Miután Andy megnyerte a Super Bowlt és most már két gyűrűje van, emellett négy-ötször volt NFC-döntőben és minden évben AFC-döntőbe jut a Chiefsszel, elgondolkodtam, hogy talán ő a valaha volt legjobb főedző. Értem Belichicket és Bradyt és az egészet, de Reid Phillyben és KC-ben is nagyot ment.”

Reidnek jelenleg 247 győzelme van az alapszakaszban és 22 a rájátszásban – Belichicknél ez a két szám 298 és 31. Azonban nyilván nem lehet azt sem elfelejteni, hogy Belichicknek 20 éven keresztül volt egy Bradyje, és azóta három évből kétszer rájátszásba sem jutott, amikor meg igen, 30 ponttal kikapott a Billstől.

Reid néggyel el van maradva gyűrűk számában, de Patrick Mahomesszal most még hozhat párat Belichicken, ha jól alakulnak a dolgok. Előtte azért a Doug Pederson, Donovan McNabb, Koy Detmer, Mike McMahon, Jeff Garcia, A.J. Feeley, Kevin Kolb, Michael Vick, Vince Young, Nick Foles, Alex Smith, Chase Daniel, Nick Foles sorral kicsit nehezebb volt Super Bowlokat nyernie, és ezzel a névsorral sikerült felérnie az örökranglista ötödik helyére győzelmek számában.

Az vitathatatlan, hogy Reid ott van a valaha volt legnagyobb főedzők közt, de azért a legjobb címhez még vagy két gyűrűre szüksége lenne. Belichicknél hat évvel fiatalabb és várhatóan karrierje végéig lesz egy Mahomesa, szóval nem elképzelhetetlen, hogy szerez még egy-kettő-hármat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group