Connect with us

Hír

Darius Slayton tartja, hogy ő egy első számú elkapó

A Giantsnek jelenleg 14 elkapója van a keretben, és szokás azzal viccelődni, hogy igazából mindegyikük slot elkapó. Első számú WR-t nem igazán találni a rosteren, habár Darius Slayton úgy gondolja magáról, hogy ő annak számít, csak nem kapta még meg a lehetőséget.

“Nem mondanám, hogy zavar, mert senki sem tudja azt, amit én tudok. Mások nincsenek a Giants létesítményeiben, ők csak azok alapján tudnak ítélni, amit távolról látnak. Ha valaki 1010 yardot szerez vagy 100 yardot meccsenként, akkor azt mondják, hogy ő nagyon jó. Közülük néhányan senkikkel játszanak együtt. Én Saquon Barkley-val. Mit gondolsz, kihez megy először a labda? Hát nem hozzám.”

– mondta Slayton a New York Postnak, de könnyen lehetne ellenérvelni, hogy ha igazi WR1 lenne, akkor inkább neki menne a labda, mint Barkley-nak.

A Giants utolsó 1000 yardos elkapója Odell Beckham volt még 2018-ban, és Slayton ugyan tényleg a csapata legjobbja volt elkapott yardokban az utóbbi négy évből háromszor, de a legjobb éve is csak 750 yardos volt, tehát ez többet elmond a poszttársairól, mint róla.

Slayton idén két évre $12 millióért hosszabbított a csapattal, ami nem épp WR1 fizetés. Mellette ott lesz az elkapószobában Sterling Shepard, Isaiah Hodgins, Parris Campbell, Jamison Crodwer, a tavalyi második körös Wan’Dale Robinson és az idei harmadik körös Jalin Hyatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!